Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin politica de confidentialitate, noi, definim modul prin care colectam, utilizam si stocam datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-urile noastre: www.etktank.rowww.statie-de-epurare.ro.

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al site-urilor.

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 25.05.2018.

 1. Cine suntem

 

S.C. ETK TANK PROD S.R.L. este o societatea comerciala care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Cristian, str. Laterala, nr. 109A, jud. Brasov, inregistrata la ORC sub nr. J8/1385/2017, avand CUI (RO) 37678313.

Adresa email de contact: office@etktank.ro, etktank@yahoo.com

 1. Ce date prelucram

 

In functie de natura si scopul interactiunii cu S.C. ETK TANK PROD S.RL. (abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, descarcarea unui manual sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

 • Sa te abonezi la newsletter
 • Sa completezi si sa trimiti formularul de contact
 • Sa ceri acces la documentatia produselor

 

Date despre vizitele tale in site: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Date legate de navigare – date legate de modul in care folosesti site-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.

Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.

Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

 1. Cum colectam aceste date

 

 • Datele pot fi colectate direct cand te abonezi la newsletter, cand completezi orice alt tip de formular din site-uri sau ceri acces la documentatie.
 • Iti colectam datele cand comunici cu S.C. ETK TANK PROD S.R.L. prin email sau telefon.
 • Indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.
 1. De ce sunt colectate aceste date
 • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de gama de produse/servicii
 • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale
 • Pentru a-ti afisa site-urile si continutul acestora
 • Pentru a-ti permite sa ne contactezi
 • Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut

 

 1. Cine prelucreaza datele colectate

Datele tale sunt prelucrate de catre angajatii S.C. ETK TANK PROD SRL. delegati cu:

 • Administrarea site-urilor
 • Administrarea clientilor si a cererilor lor
 • Administrarea parteneriatelor
 • Sarcini legale

 

S.C. ETK TANK PROD S.R.L., ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.

Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.

 1. Partajarea datelor tale personale

 

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la S.C. ETK TANK PROD S.R.L. in orice moment.

In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:

 • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii S.C. ETK TANK PROD S.R.L., a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.
 • In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de S.C. ETK TANK PROD S.R.L. prin intermediul site-urilor
 • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare

 

Link-urile catre site-uri si terte parti

Site-urile noastre ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora S.C. ETK TANK PROD S.R.L. nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-ul nostru, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

 1. Pentru cat timp iti sunt stocate datele

S.C. ETK TANK PROD S.R.L. pastreaza datele tale personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la punctul 4.

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

Cand contactezi S.C. ETK TANK PROD S.R.L. folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru o perioada nelimitata.

Cand esti clientul nostru, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale (Legea Arhivelor Nationale) care revin in sarcina S.C. ETK TANK PROD S.R.L.

Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau distribuitor, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pe termen nelimitat din momentul terminarii contractului.

 1. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre site-uri. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal.

 1. Care sunt drepturile tale

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
 • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. ETK TANK PROD  S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. ETK TANK PROD S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
 • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
 • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. ETK TANK PROD S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
 • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

 

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, S.C. ETK TANK PROD S.R.L., ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale.

Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite S.C. ETK TANK PROD S.R.L. in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem sa refuzam cererea.

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@etktank.ro.

Acest site foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: Politica cookie-urilor.